hondenschool online

Over ons

Alles over puppycursus. Onze oprichters, Menno de Vries en Arno Kensen, kwamen eind 2011 op het unieke idee om via online bestedingen 75% van de ontvangen commissie aan een vereniging of stichting te schenken. Hierdoor werd het voor non-profits interessant om hun achterban te informeren over deze makkelijke gratis sponsormogelijkheid.

Zou het geen prachtig streven zijn om van de € 25,8 miljard online omzet (2019) een klein percentage te reserveren voor (sport)verenigingen en stichtingen? Zodat zij ook meeprofiteren van de almaar groeiende online bestedingen? Als er maar een klein percentage naar clubs zou gaan dan heb je het direct over miljoenen voor de vele amateurverenigingen in Nederland en België.

Droom met ons mee en zorg dat we SponsorKliks zo groot maken dat alle webwinkels niet meer om ons heen kunnen en zij graag een klein deel van hun omzet aan ons afstaan. Want we dienen immers een prachtig doel toch?

Na met meer dan 10 bij de NOCNSF aangesloten sportbonden een samenwerking te zijn overeengekomen, groeide het sponsorconcept gestaag. Halverwege 2019 werken er daarom al meer dan 7000 (sport)verengingen en overige non-profits met het gratis SponsorKliks concept.

Menno en Arno zijn nog steeds werkzaam bij SponsorKliks, evenals Ron van Doorn, die sinds december 2016 de Sales Support voor zijn rekening neemt. Een groep van developers maakt het SponsorKliks team compleet.

SponsorKliks zal zich de komende jaren verder concentreren op een betere ‘user experience’. Naast dat SponsorKliks voornamelijk gebruikt wordt om de commissie te gunnen aan een vereniging, zal er ook nadrukkelijk gekeken worden naar nieuwe toepassingen waar ook de gebruiker (koper) zijn voordeel mee kan doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *